Takaisin Iki:n kotisivulle | iki-jäsenrekisteriin.

Tämä on esimerkki mistä näet miltä lahjakortti näyttää. Paina alla olevaa nappia niin lahjakortti luodaan ja sille varataan oma numero. Jos haluat antaa useita lahjakortteja, saat lisää lahjakortteja painamalla nappia uudestaan. 

Iki-lahjakortti

Tämä iki-lahjakortti kelpaa liittymismaksuksi Internet-käyttäjät ikuisesti IKI ry:hyn.

Iki ry tarjoaa jäsenilleen iki-osoitteita sähköpostia (esim. etu.sukunimi@iki.fi ja kutsumanimi@iki.fi) ja www-sivuja varten (www.iki.fi/kutsumanimi). Iki ohjaa nämä osoitteet sinne missä sähköpostisi ja www-sivusi oikeasti sijaitsevat.

Iki:llä ei ole (toistaiseksi) vuosittaista jäsenmaksua lainkaan. Lisätietoja iki:n toiminnasta löydät osoitteesta www.iki.fi.

Ohjeet iki-lahjakortin käyttäjälle

 1. Iki ry:n jäsenhakemuslomake löytyy osoitteesta www.iki.fi > Yhdistys > Jäsenhakemuslomake.
 2. Täytä hakemukseen tietosi.
 3. Muista laittaa tämän lahjakortin numero TÄMÄ ON ESIMERKKI, LUO LAHJAKORTTI PAINAMALLA NAPPIA! jäsenhakemuslomakkeelle ohjeiden mukaan.
 4. Lähetä jäsenhakemuslomake. Jos jokin hakemasi ikiosoite on jo käytössä, saat siitä ilmoituksen heti ja voit kokeilla muita ikiosoitteita.
 5. Jäsenhakemukset käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksissa viikon-parin välein.
 6. Kun hallituksen kokous päättyy, saat tiedon jäsenyytesi hyväksymisestä ja erikseen tiedon siitä että lahjakortti on kirjattu liittymismaksuksi. Tällöin myös ikiosoitteesi alkavat toimia.
 7. Antamallasi salasanalla voit myöhemmin itse kätevästi muuttaa iki-osoitteiden ohjauksia ja muita iki-asetuksia www-jäsenrekisteriä käyttäen.

Tervetuloa iki:n jäseneksi!

Lahjakortti on voimassa "ikuisesti" mutta suosittelemme käyttämään sen kohtuullisen ajan kuluessa. Lahjakortti on voimassa vain jos sen antaja on suorittanut liittymismaksun summan yhdistyksen tilille. Kunkin lahjakortin numeron voi käyttää vain kerran.

 

Ohjeet lahjakortin antajalle

 1. Luo uusi lahjakortti painamalla nappia
 2. Tulosta lahjakortti-www-sivu
 3. Maksa lahjakortin summa ohjeiden mukaan
 4. Leikkaa ylläoleva lahjakortti ohjeineen ja anna se lahjaksi, tai lähetä lahjakortin numero ja ohjeet saajalle tiedoksi muilla keinoin.
  Voit myös antaa saajalle suoran linkin jäsenhakemukseen lahjakorttitiedoilla varustettuna:
  URL TULEE TÄHÄN

Jokaisella lahjakortilla on eri viitenumero. Jos haluat antaa useita lahjakortteja pitää kukin maksaa erikseen omalla viitenumerollaan.

Tili: IBAN FI17 1309 3000 2035 70, BIC NDEAFIHH
Saaja: iki ry
Summa: 40 euroa
Viitenumero: TÄMÄ ON ESIMERKKI, LUO LAHJAKORTTI PAINAMALLA NAPPIA! (Muista viitenumero!)

Maksa lahjakortin summa ohjeiden mukaan ennenkuin annat lahjakortin saajalle.


IKI ry:n jäsenpalvelut <iki-palvelu@iki.fi>
IKI ry:n hallitus <iki-hallitus@iki.fi>
IKI ry:n jäsenrekisteriohjelmiston tekninen palaute <kivinen@iki.fi>