IKI ry jäsenhakemus

Jäsenyyteen kuuluu kaksi ikiosoitetta. Ensimmäisen kannattaa olla muotoa etu.sukunimi (esimerkiksi erkki.esimerkki) ja toinen voi olla esimerkiksi kutsumanimi (esimerkiksi erkkie). Jos haluat useamman kuin kaksi ikiosoitetta, voit hakea lisäosoitteita myöhemmin www-jäsenrekisterin kautta.

Iki-sähköpostiosoitteina tulisi esimerkkitapauksessa toimimaan sekä erkki.esimerkki@iki.fi että erkkie@iki.fi ja www-sivun ohjauksena vastaavasti molemmat www.iki.fi/erkkie ja www.iki.fi/erkki.esimerkki.

Iki-osoite on aina henkilökohtainen osoite. Iki-osoitteiden tulee viitata jäseneen yksityishenkilönä.

Jos jokin hakemasi ikiosoite on jo varattu, saat siitä ilmoituksen kun lähetät hakemuslomakkeen ja voit sitten kokeilla muita vaihtoehtoja. Jos haluat vain kokeilla onko haluamasi ikiosoite vapaana, täytä pelkästään ikiosoite-kohta ja lähetä hakemus: Virheilmoituksesta näet onko kokeilemasi ikiosoite vielä vapaana vai jo käytössä.

Klikkaamalla kentän nimen kohdalla olevaa kysymysmerkkiä saat tarkempia ohjeita kyseisestä kohdasta.

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679 luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä niiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta (GDPR) vaatii IKI ry:tä pyytämään suostumista tietojen käsittelyyn. Jäsenlomakkeessa pakolliset tiedot vaaditaan joko lain (yhdistyslaki vaati nimen, kansalaisuuden ja kotipaikan) tai teknisen toimivuuden takia (sähköpostin ohjausosoite, salasana ja ikiosoitteet). Vapaaehtoisia tietoja (osoite, puhelinnumero jne) ei vaadita, mutta antamalla ne voidaan helpottaa tiettyjen ongelmatilanteiden selvittämistä.

Lähettämällä jäsenhakemuksen annat vapaaehtoisesti suostumuksesi IKI ry:lle antamiesi tietojen käsittelyyn.

Mikäli haluat käyttää oikeutta unohtaa teknisiä tietoja (esim sähköpostiosoitteen ohjausosoitteen), niin se tarkoittaa että osoitteen edelleenohjausta ei enää voida tehdä. Tietoja säilytetään jäsenyyden ajan.

Uusi jäsenhakemus

? Jäsennumero: uusi
? Tila: Uusi hakemus, odottaa hallituksen kokousta
? Sähköpostin ohjaus:
  Laita tähän toimiva nykyinen sähköpostiosoitteesi (internet-palveluntarjoajasi, koulusi, web-mailisi, työpaikkasi tms).
Tähän osoitteeseen lähetetään myös tietoja jäsenhakemuksesi käsittelystä sekä liittymismaksun ohjeet.
Iki ohjaa alempana määriteltyihin ikiosoitteisiisi (ikiosoite@iki.fi) tulevat sähköpostit tähän sähköpostiosoitteeseen. Voit myöhemmin muuttaa osoitetta.
? WWW-ohjaus:
  Laita tähän oman www-kotisivusi nykyinen url-osoite http://... muodossa (esim. internet-palveluntarjoajan, koulusi tai jonkin sosiaalisen verkkosaitin osoite).
Jos sinulla ei ole www-kotisivuja, voit laittaa tämän asetuksen myöhemmin ja jättää sen nyt tyhjäksi.
Iki ohjaa www-pyynnöt muotoa www.iki.fi/ikiosoite tässä antamaasi www-osoitteeseen.
? Etunimet (kaikki):
? Etunimi (kutsumanimi):
 Laita tähän virallisista etunimistäsi se etunimi millä sinua yleensä kutsutaan.
? Sukunimi:
? Kansalaisuus:
? Katuosoite:
? Postinumero ja -toimipaikka:
? Kotipaikka:
? Puhelin:
? SMS-numero:
  Laita tähän kännykkänumerosi muodossa +358nnnn jolloin voit myöhemmin käyttää tekstiviestitunnistautumista unohtuneen salasanan vaihtamiseen.
? Salasana:
 Laita tähän salasana, jonka kirjoitat ylös paperille tms turvalliseen paikkaan. Joka palvelussa kannattaa käyttää eri salasanoja joten älä käytä tässä samaa salasanaa joka on sinulla jossain muualla käytössä. Koska salasanaa käytetään hyvin harvoin (joskus vasta vuosien päästä), sitä ei kuitenkaan muista, joten sen takia se kannattaa kirjoittaa muistiin.
 
? Piilota tiedot jäsenlistasta:
? Piilota tiedot fingeristä:
? IKI-totuus lehti:
? Www Posti:
? Ikiosoite 1:
 Suositus: etu.sukunimi tai etu.k.sukunimi
Iki-osoite on aina oma henkilökohtainen osoite. Iki-osoitteiden pitää viitata jäseneen yksityishenkilönä. Jos hakemasi osoite ei selvästi pohjaudu nimeesi, perustele tarkemmin hakemustasi Lisätietoja-kohdassa. Osoitetta joka viittaa yhteisöön, yhdistykseen, yritykseen, harrastukseen, ryhmään, useaan henkilöön, toiseen henkilöön, tuotteeseen tai palveluun, ei hyväksytä. Vakiintuneet IRC-nickit, lempinimet ja käyttäjätunnukset ym. ovat OK, mainitse kuitenkin asiasta. Lisätietoja
 
? Ikiosoite 1 tila: Uusi hakemus, odottaa hallituksen kokousta
? Ikiosoite 2:
 Suositus: kutsumanimi
Jos et keksi toista ikiosoitetta heti, voit valita sen myöhemmin.
Iki-osoite on aina oma henkilökohtainen osoite. Iki-osoitteiden pitää viitata jäseneen yksityishenkilönä. Jos hakemasi osoite ei selvästi pohjaudu nimeesi, perustele tarkemmin hakemustasi Lisätietoja-kohdassa. Osoitetta joka viittaa yhteisöön, yhdistykseen, yritykseen, harrastukseen, ryhmään, useaan henkilöön, toiseen henkilöön, tuotteeseen tai palveluun, ei hyväksytä. Vakiintuneet IRC-nickit, lempinimet ja käyttäjätunnukset ym. ovat OK, mainitse kuitenkin asiasta. Lisätietoja
 
? Ikiosoite 2 tila: Uusi hakemus, odottaa hallituksen kokousta
? Lisätietoja:
  Perustele miten hakemasi iki-osoitteet liittyy sinuun yksityishenkilönä.
Halutessasi voit myös kertoa mistä kuulit alunperin iki:stä.

 Lahjakortinnumero:
  Jos sinulla on iki-lahjakortti, laita sen numero tähän kenttään (15-numeroinen viitenumero).
 
? Henkilökortti tunnistautuminen vaaditaan: Ei
? Salasana tunnistautuminen vaaditaan: Ei

Iki:n tietosuojaseloste

IKI ry:n jäsenpalvelut <iki-palvelu@iki.fi>
IKI ry:n hallitus <iki-hallitus@iki.fi>
IKI ry:n jäsenrekisteriohjelmiston tekninen palaute <kivinen@iki.fi>